Ystäväni Tsizik

Ystäväni Tsizik kertoo nuoresta Selasta, joka päätyy ystäviensä Kiian ja Aatoksen kanssa Animagiokseen Tsizik-linnun tehdessä heille portin toiseen todellisuuteen. Nuoret kohtaavat matkallaan paljon uutta ja mielenkiintoista, kuten puhuvan ja kaikkitietävän Tietämyksen Tammen, animagiomestari Leonelan, pahamaineisia kiromeja ja sieluenergialla lentävän ilmalaivan. Seikkailu saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun Sela, Kiia ja Aatos päätyvät uusien ystäviensä kanssa taistelemaan Animagiosta horjuttavaa Mielipahaa vastaan. 

Ystäväni Tsizik -musiikkifantasian kohtauksia esitettiin Helsingin Musiikkitalossa kertojan, laulusolistien ja orkesterin voimin kapellimestari Jonas Rannilan johdolla marraskuussa 2020. Nyt tarinasta on kehitteillä koko illan teos, jota on tukenut Koneen Säätiö.

Menneet esitykset

MUSIC FROM ANIMAGIOS
To 19.11.2020 klo 19
Camerata, Helsingin Musiikkitalo
johtaa Jonas Rannila

Sanna Salonen ja Joni Stein esittelevät yhdistetyssä tutkintokonsertissaan Animagios-maailmaan sijoittuvaa elokuvallista seikkailumusiikkia sekä lauluja rohkeudesta, itsensä voittamisesta ja ystävyydestä! Esitys henkii vuosituhannen vaihteen japanilaisen animaation nostalgiaa – tarinaa värittävät eläinhahmoiset sielut, katalat pahat ajatukset sekä maailmoja uhkaava Mielipaha. Sadunhohtoinen konsertti esitetään kertojan, laulusolistien ja kamariorkesterin voimin.