Tekijät

SANNA SALONEN
käsikirjoitus, sävellys, pelisuunnittelu

Sanna Salonen (s. 11.1.1993, Tampere) kirjoittaa musiikkia orkesterille ja pienemmille kokoonpanoille värikkäällä tyylipaletilla. Hänen teoksissaan on kuitenkin usein kuultavissa tyylipiirteitä 1800-luvun pohjoismaisesta salonki- ja kansanmusiikkiperinteestä. Salosen pääinstrumentit ovat sopraanosaksofoni ja klarinetti, ja hän on opiskellut niin klassista musiikkia, jazzia kuin kansanmusiikkia Turun konservatoriossa vuosina 2010–2013 ja Sibelius-Akatemiassa vuosina 2014–2022.

JONI STEIN
käsikirjoitus, sävellys, pelisuunnittelu

Joni Stein (s. 30.10.1995, Haapajärvi) on säveltäjä ja kosketinsoittaja, joka on kiinnostunut eri tyyli- ja taiteenlajien välisistä risteyskohdista. Steinin musiikillisia inspiraationlähteitä ovat esimerkiksi japanilainen elokuvasäveltäjä Joe Hisaishi ja argentiinalainen tangosäveltäjä Astor Piazzolla, ja hänen rytminkäsittelynsä pohjaa niin afroamerikkalaiseen musiikkitraditioon kuin pohjoismaisiin kansantansseihin. Steinille taide on uusien maailmojen luomista, oli kyse sitten näyttämöteoksesta tai orkesterisävellyksestä. Steinille ominaista on normikriittisyys ja reflektointi sekä taiteessa että muussakin elämässä.

Stein aloitti musiikkiopintonsa vuonna 2003 Jokilaaksojen musiikkiopistossa, missä hän opiskeli harmonikan- ja pianonsoittoa sekä sävellystä. Vuonna 2014 hän aloitti opintonsa Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmässä, mistä hän on valmistunut musiikin kandidaatiksi. Säveltämisen ja esiintymisen lisäksi Stein opettaa pianonsoittoa, ja musiikin ohella häntä kiehtovat fonetiikka ja fantasia.

ERIKA HAMMARBERG
käsikirjoitus, sanoitus

Erika Hammarberg (s. 13.12.1994, Hyvinkää) on pääosin Helsingissä vaikuttava laulaja, sanoittaja ja säveltäjä. Sen lisäksi, että on kerinnyt toimia ammattimaisesti musiikin parissa jo yli kymmenen vuotta ja mm. ollut kahdessa Etno-Emma -palkinnon voittaneessa yhtyeessä, on hän toisen intohimonsa, kirjallisuuden, vietävänä ympäröinyt itsensä kirjoilla työskentelemällä kirjastossa sekä täyttänyt vihkon toisensa perään tarinoilla ja riimeillä koko elämänsä ajan.

Kuvat: Mikko Malmivaara (Sanna) & Jani Snellman (Erika)