Tekijät

SANNA SALONEN
käsikirjoitus, sävellys, pelisuunnittelu

“Säveltäminen on minulle seikkailullinen leikkikenttä ja löydän hyviä työkaluja kaikista tyylilajeista. Tällä hetkellä minua inspiroivat erityisesti näyttämöteokset ja yhteissäveltäjyyden mahdollisuudet.”

Sanna Salonen (s. 11.1.1993, Tampere) kirjoittaa musiikkia orkesterille ja pienemmille kokoonpanoille värikkäällä tyylipaletilla. Hänen teoksissaan on kuitenkin usein kuultavissa tyylipiirteitä 1800-luvun pohjoismaisesta salonki- ja kansanmusiikkiperinteestä. Salosen pääinstrumentit ovat sopraanosaksofoni ja klarinetti, ja hän on opiskellut niin klassista musiikkia, jazzia kuin kansanmusiikkia Turun konservatoriossa vuosina 2010–2013 ja Sibelius-Akatemiassa vuosina 2014–2020.

JONI STEIN
käsikirjoitus, sävellys, pelisuunnittelu

Joni Stein (s. 30.10.1995,  Haapajärvi) on helsinkiläistynyt säveltäjä, jonka musiikissa voi kuulla sävyjä niin Etelä-Amerikan ja Euroopan musiikkiperinteistä kuin japanilaisesta populaarikulttuuristakin. Musiikillaan Stein haluaa tarjota väylän toiseen maailmaan, ja inspiraationsa hän saa ympäröivistä asioista ja muusta taiteesta. Hänen erityisinä kiinnostuksen kohteinaan ovat myös eri kielten äännejärjestelmät. Steinin instrumentteina ovat pääasiassa kosketinsoittimet, ja hän on menestynyt monissa harmonikkakilpailuissa, viimeisimpänä kansainvälisen Primus Ikaalinen -kilpailun voitto vuonna 2014. Tällä hetkellä Stein työskentelee Animagios-konseptin ja erilaisten näyttämöteosten parissa.

ERIKA HAMMARBERG
käsikirjoitus, sanoitus

Erika Hammarberg (s. 13.12.1994, Hyvinkää) on monipuolinen taiteilija, joka on vaikuttanut mm. laulajana, säveltäjänä ja sanoittajana monissa yhtyeissä, joista tunnetuin lienee vuonna 2018 Etno-Emma – palkinnon voittanut SANS-yhtye. Musiikin lisäksi Hammarbergin intohimoina elämässä ovat mm. kirjallisuus kaikissa muodoissa, ympärillä olevat ihmiset sekä nyrkkeily. 

Kuvat: Jani Snellman